Otherwise Een wereld waarin verschillen worden omarmd
 

 

U bent nu hier: Home - Berichten
Otherwise
 

uw mening telt

beschrijving

W

(* Verplichte velden)

Berichten

alida (07/05/2015 08:50)
Beste Meestal geef ik geen commentaar.. omdat de lessen zijn ze zoals ik ze verwacht niet meer en niet minder. Maar deze keer wil ik wel een uitzondering maken. onze leerkracht Mevr. De Vits Tina heeft ons (ook mijn collega Gunther Van den Eeckhaut) een schitterende dag bezorgd. Ze week een beetje af van de standaard formule( eerst kennismaking en daarna de introductie)…..bij haar kregen we eerst introductie en daarna kennismaking… Waardoor de kennismaking veel vlotter verliep omdat we eerst een kleine introductie kregen. Ze deed ook moeite om tussen ons te komen zitten en niet zoals gewoonlijk van voor in de klas te staan. Tussen door verbrak ze het theoretisch gedeelte voor een spel….ze had ook mooi lesmateriaal gemaakt… Haar lessen waren op en top voorbereid. Ze was heel erg geïnteresseerd in onze cases op de dagelijkse werkvloer. Ze vroeg telkens voorbeelden te geven uit onze werk omgeving. Ze was heel erg luister bereidt, we hebben enorm veel tips van haar gekregen. Kortom ze was de perfecte persoon om deze cursus te geven. Onze dag is voorbij gevlogen. Het was mijn beste cursus ooit en ik heb er toch al een 10 tal gevolgd. Ik heb er enorm veel van geleerd, de les heeft mij geboeid tot de laatste seconde. Ik zou zeggen blijf energie steken in het zoeken van zulke schitterende leerkrachten en de klanten zullen komen… Hartelijk dank.
alida (07/05/2015 08:40)
Nogmaals heel erg bedankt voor de fantastische opleiding van gisteren. Ik vond dit wel een complimentje waard naar jouw instelling vandaar onderstaand mailtje. Graag ontvang ik de cursus ‘Proactive Handelen”. Ik wens je nog vele leuke lesuren toe.. maar met jouw gedrevenheid zal dit wel lukken hé. Met vriednelijke groeten Alida
Richard barett (15/05/2013 09:19)
Veel van mijn problemen komen voort door te denken dat anderen beter zijn en door te geloven dat er reden is om mij te schamen voor wie ik ben. Ik ben blij dat ik erachter ben gekomen dat er oplossingen gaan komen door te houden van mezelf, beter te zorgen voor mezelf en mezelf te accepteren zoals ik ben.