Methodieken

otherwise

Leren, ontwikkelen, diepgaand veranderen dankzij bewezen krachtige methodieken

Roestvrij Samenwerken®

Deze methodiek leert mensen vijf praktische en onmiddellijk inzetbare vaardigheden  voor het bouwen van constructieve en productieve samenwerkingsrelaties. De methodiek leidt tot het creëren van een omgeving met meer vertrouwen, openheid en initiatief om problemen op te lossen.

klik hier als je meer wilt lezen over Radical Collaboration

Lifo®

Lifo® staat voor "Life Orientations". De methodiek richt zich op het optimaliseren van sterktes bij mensen en teams.  De LIFO®-methode geeft inzicht in gedragsvoorkeuren in gewone en stress situaties. De Lifo® methode exploreert hoe  mensen samenwerken,  hoe zij  beslissingen maken,  hoe zij met hun tijd omgaan, hoe zij leiden en wat hun motiveert. Lees meer over LIFO door hier te klikken.

NLP

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren.  Het is een verzameling van denkmodellen en technieken die mensen in staat stellen tot meer zelfsturing en kwaliteitsvolle communicatie. Detail info over NLP kan je hier lezen.

The Human Element®

The Human Element methodiek leent zich als achtergrond voor een werkelijke transformatie en duurzame  verandering in de organisatie. De methode focust op de diep- menselijke factoren bij veranderingsprocessen.

Wens je meer te lezen over The Human Element klik dan hier.

Cultural transformation tools®

De methodiek biedt een scala van meetinstrumenten die de cultuur van uw team of organisatie op een uiterst inzichtelijke manier in kaart brengen. De resultaten ervan worden gerelateerd naar het model van de zeven niveaus van bewustzijn van Richard Barret. De metingen zijn een sterke basis voor het sturen van veranderingsprocessen en het bouwen van een waarden gedreven cultuur en leiderschap. Wens je meer te lezen over Richard Barret meetinstrument klik dan hier.

Implicit career search®

De methode 'Kernachtige loopbaanontwikkeling'  is ontwikkeld om mensen hun werkdoel te helpen vinden en om te zetten in een succesvolle loopbaan/ loopbanen. Ieder mens heeft een diep verlangen om een unieke bijdrage te leveren. Je loopbaan kunnen baseren op deze bijdrage zal je een vol en belonend leven opleveren.